Un estiu més, Regió7 convida els lectors a compartir les seves fotografies d'estiu. Tant si viatges a l'estranger com si et quedes més aprop i optes per fer turisme al Principat, agafa la càmera, immortalitza les teves vacances i fes-nos arribar les instantànies. Totes les fotos es podran veure a la nostra pàgina web (www.regio7.cat) i una selecció de les millors sortiran publicades en l'edició en paper. I, a més, podràs guanyar diferents premis.

Com compartir les fotografies?

Si ets usuari registrats a Regió7.cat: accedeix a l'àlbum de fotos de l'estiu fent clic aquí i penja la teva foto directament. Recorda que ser usuari de www.regio7.cat és gratuït i et permet, entre altres coses, comentar notícies, obrir un bloc personal o participar en concursos exclusius.

Si no ets usuari registrat de Regió7.cat: envia les teves fotos a concurs@regio7.cat especificant al correu el teu nom i cognoms, la teva localitat i una breu descripció de la imatge.

El lector assumeix l'autoria de la foto i Regió7 es reserva el dret de no publicar aquelles que puguin ferir sensibilitats o no es considerin aptes. El lector també accepta que les imatges quedaran publicades a www.regio7.cat, sempre respectant els drets d'autor.

Els premis

Entre tots els lectors que enviïn les seves fotos de l'estiu a Regió7 se sortejaran Guies del camí de Sant Jaume, motxilles bandoleres, planxes de viatge i un lot de DVD dels Pirineus. Els guanyadors es donaran a conèixer al web de les fotos de l'estiu.