28 de juliol de 2014
28.07.2014

El casal de joves d'Artés, El Kanal, reobre portes amb una gran festa

28.07.2014 | 00:00
Diversos veïns van posar a prova la seva perícia en la tirada de bitlles catalanes que es va fer al Xup

Després de dos anys tancat per falta de personal, el casal de joves d'Artés, El Kanal, tornarà a funcionar aquest setembre amb un nou equip de Joventut al capdavant. Amb motiu de la reobertura, dissabte es va celebrar una jornada de portes obertes, amb activitats per a tots els gustos.
Només entrar, els assistents van poder veure la gran transformació que ha viscut l'espai: un nou equip de treball, parets pintades, més mobiliari, jocs com la Playstation3, la Wii, una taula de ping-pong, nous ordinadors... Fins i tot un mural interior, obra de l'artista Susanna Ayala, i un grafit a la façana del Tretze. A més, tots els assistents van poder fer els seus propis suggeriments per a aquesta nova etapa del casal.
El degoteig de visitants va ser progressiu fins al migdia, moment en què va començar el torneig de FIFA, amb més de 25 participants. Va anar seguit del dinar: una gran paella, coordinada pel Nani Posas i que va tenir l'assistència de més de 60 persones. A la tarda hi va haver un taller de xapes i de clauers i una sessió de zumba. Per clausurar la jornada, es va obrir la piscina i es va allargar l'horari fins a les 12 de la nit, de forma gratuïta i amenitzada per tres DJs.
La gran festa de dissabte va culminar un mes farcit d'activitats, organitzades pel nou equip del casal. Tenien com a objectiu fomentar la participació dels joves i implicar-los en el nou projecte.
El Kanal obrirà a partir del setembre, de 5 a 7, com a punt de trobada dels joves d'Artés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit