A partir d'aquest dilluns els lectors i subscriptors de Regió7 podran adquirir un innovador raspall iònic que neutralitza els ions positius que generen l'electricitat estàtica als cabells i fan que quedin crespats. A canvi, s'aconsegueix un pentinat i allisat més prolongat.

El raspall es podrà adquirir a les oficines del diari a Manresa, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, número 32 (de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre); i al quiosc Sant Domènec, situat a la Muralla de Sant Domènec, número 7. El preu per als lectors és de 15,90 euros, i de 12,90 euros per als subscriptors de Regió7.

El raspall té un difusor de ions negatius, un canó de ions, un indicador lluminós de funcionament (LED), un interruptor d'encesa i d'apagada, pues pneumàtiques amb punta protegida, puntes d'alta resistència i un compartiment de piles (AAA x 2), que hi van incloses. És de color negre i amb un disseny discret i elegant alhora. El raspall emet ions negatius que neutralitzen els ions positius que generen l'electricitat estàtica.