Amb els seus amics, personalitats dels negocis, i acompanyat de la música de les ranxeres, transcorren aquests dies les vacances de Carlos Slim, l'home més ric del planeta, segons la revista Forbes, que ha repetit aquest any la petita localitat d'Avión (Ourense) per descansar.

El multimilionari mexicà d'origen libanès es relaxa a la mansió del seu amfitrió i amic el magnat Olegario Vázquez Raña, que ahir va celebrar l'aniversari de la seva esposa, María de los Ángeles Aldir. Des del migdia de dissabte la jornada es va convertir en un anar i venir de personalitats destacades de tots dos costats de l'Atlàntic. Mentrestant, forces de seguretat vigilaven l'exterior i camions de càtering implicaven fins a la propietat de l'empresari d'origen gallec tot el necessari per al festí.

De l'exclusiva llista de convidats sobresortia el president del grup El Corte Inglés, Isidoro Álvarez; Miguel Racó, un dels més grans productors de paper de Mèxic; l'amo de la companyia aèria FlyMex, el president del veneçolà Banesco, propietari d'Abanca, Juan Carlos Escotet, i fins i tot s'hi ha vist el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo.

L'aniversari de la dona de Vázquez Raña coincideix amb la celebració de les festes locals de Sant Roc aquest poble Ourense i que segons ha pogut saber Efe aquest any han canviat de data amb motiu de l'arribada a Avión dels milionaris. Lluny del que va passar l'any passat, quan es va poder veure els empresaris pel poble, fins i tot jugant al dòmino al bar, en aquesta ocasió no s'han deixat veure tant en públic.