Ja us comentàvem que Eivissa és la destinació favorita per a les celebrities, tant internacionals com nacionals. L'illa pitiüsa es converteix a l'estiu en l'enclavament perfecte per trobar-te amb un famós a qualsevol racó. Les seves platges, el seu clima i també les seves festes i ambient, a més de tot el que envolta a Eivissa atreu cada any als rostres més coneguts.

Com per exemple Paris Hilton que no ha dubtat ni un minut a gaudir de l'ambient de l'illa i ja es troba allà lluint la seva figura en bikini. Com diem, Eivissa és l'enclavament perfecte per als famosos per això no és estrany que Paris Hilton surti amb alguns d'ells per divertir-se. I un d'aquests famosos rostres amb els quals s'ha trobat la celebrity nord-americana, ha estat el jugador de FC Barcelona, Neymar Jr.

El brasiler sembla voler esprémer els darrers minuts que té de vacances i per això no dubta a gaudir de la nit eivissenca amb la millor companyia com la de la multimilionària. Cadascú en el seu Instagram ha pujat la instantània que els immortalitza.