13 de agost de 2014
13.08.2014

Sant Salvador clou una lluïda festa major, que estrenava comissió organitzadora

La cocció i l'àpat del bou, la música i una exposició de motos han estat els principals atractius

13.08.2014 | 00:00

Sant Salvador de Guardiola ha posat punt final a una concorreguda festa major, organitzada per la nova comissió de festes ciutadana, i que ha estat principalment concorreguda durant el cap de setmana.
Un dels principals reclams de la festa ha estat la cocció d'un bou a l'estil argentí, que dissabte al vespre va servir d'àpat a un miler de comensals en el sopar popular que es va fer a l'exterior del pavelló. Paral·lelament a la cocció, la jornada de dissabte es va completar amb activitats esportives, bitlles catalanes, jocs de cucanya i altres activitats infantils, i al vespre, amb l'actuació d'un grup de gospel. L'endemà, l'altre dia fort de festa major, es va celebrar una exposició de 34 motos Ossa, que també va ser un bon reclam per a centenars de persones, i que es va acompanyar d'un esmorzar, una cercavila de gegants, jocs infantils, i una concorreguda baixada d'andròmines, que va posar punt i final a la festa.
El programa d'actes havia començat dimecres, amb una vetllada musical amb havaneres i la sardinada popular amb més de 120 quilos de peix. L'endemà, la jornada nocturna es va dedicar als més menuts, amb activitats vinculades a la gastronomia i altres de caire musical, amb una iniciació a la capoeira. Divendres, el dia previ als actes centrals de la Festa Major de Sant Salvador, va ser el torn de les activitats juvenils, amb tornejos de vòlei-platja, el corretasques i la posterior actuació del grup de versions Zapping.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook