Tot i que se sent bé de salut i el calendari ja marca que té 73 anys, el cantant Roberto Carlos somia no retirar-se mai i per això respon contundent davant les preguntes de si ha pensat a deixar la música: "mai". "Sé que hi ha un moment en què un arriba i diu és el moment de retirar-se, però no hi penso. Jo tinc la il·lusió que això no passarà, tinc la il·lusió que no succeeixi i em veig sempre cantant", va dir l'artista en una conferència de premsa a la capital mexicana.

El rei de la música romàntica va assegurar que un dels secrets per no voler anar a descansar és seguir tenint aquesta necessitat de "sempre fer una cançó d'amor millor que l'anterior, que digui una mica més que l'anterior".

Tot i que el brasiler també va explicar que es preocupa molt per mantenir-se. "Em cuido, no ho puc negar, faig exercicis, faig medicina ultramolecular, m'ha donat un efecte que m'agrada", va dir l'artista. Després de desenes de milions de discos venuts al món, als seus 73 anys acaba de presentar Ese tipo soy yo, un àlbum de cançons inèdites en què l'amor segueix sent el protagonista. "Jo faig cançons d'amor, crec que l'amor és etern i està sempre present al llarg del temps", argumenta.