La cantant Christina Aguilera, de 33 anys, va donar a llum una nena dissabte, el seu segon fill i el primer amb la seva actual parella, Matthew Rutler, a la qual han anomenat Summer Rain. Aguilera va dir "sentir-se molt orgullosa de donar la benvinguda al món a la seva filla" amb el productor de 29 anys, a qui va conèixer al set de la pel·lícula Burlesque, el 2010.

La novaiorquesa es va convertir així en mare per segona vegada després del seu primer fill, Max, de sis anys, que va tenir de la seva relació amb Jordan Bratman, amb qui va contreure matrimoni el 2005 i de qui es va divorciar a l'octubre del 2010.

La cantant va anunciar el seu embaràs el febrer passat a Los Angeles, pocs dies després de confirmar els seus plans de matrimoni amb Rutler, amb qui es va comprometre el 14 de febrer, aprofitant el dia dels enamorats.

L'estrella del pop i el seu promès sempre havien parlat de matrimoni i de formar una família, segons la revista People. Fonts d'aquesta publicació van indicar al juny que la cantant va dir "estar emocionada de donar a llum una nena" i que el seu embaràs havia estat "fàcil i agradable".