Gisele Bündchen és, segons la revista Forbes, la model més ben pagada del món, amb 47 milions de dòlars embossats en els últims 12 mesos (uns 35 milions d'euros). La segueixen, encara que de lluny, top models com Doutzen Kroes i Adriana Lima.

La brasilera torna a erigir-se com la model que més diners ha recaptat en l'últim any, i ja són "vuit de consecutius" a aconseguir aquesta gesta, explica la revista econòmica a la seva pàgina web.

La model, que compagina treballs per a firmes com Carolina Herrera, H & M, L'Oréal i Chanel amb negocis propis enfocats al sector de la llenceria i de la cosmètica, va guanyar gairebé sis vegades més que les segones que més guanyen, segons Forbes, Doutzen Kroes i Adriana Lima, que aquesta vegada empaten amb 6 milions d'euros cadascuna, seguides de prop per una veterana a la llista, Kate Moss.

El manteniment de Bündchen en el primer lloc de la llista durant vuit anys consecutius amaga anys de treball com a model i emprenedora, ja que a més de gestionar una línia pròpia de roba interior i una firma cosmètica eco-friendly (respectuosa amb el medi ambient ), dissenya sandàlies per a la firma brasilera Grendene.

Kate Upton, Miranda Kerr, Liu Wen, Alessandra Ambrosio i Hilary Rhoda són altres noms que figuren entre els primers deu llocs d'aquesta llista.

Una cara relativament nova en el sector, Cara Delevingne, cridada segons els experts a succeir la seva compatriota Kate Moss, ocupa el lloc 15.