Un dels pocs exemplars que encara queden del còmic en què va aparèixer per primera vegada Superman ha estat subhastat per 3,2 milions de dòlars (2,4 milions d'euros), que el converteixen en el còmic més car de la història.

Publicat el 1938, aquesta joia per als amants dels còmics és una de les poques còpies que encara es conserven del primer número de la sèrie Action Comics 1, i destaca pel seu excel·lent estat de conservació. A la portada apareix per primera vegada un desconegut superheroi anomenat Home de Ferro, i els col·leccionistes el consideren el sant greal dels còmics de Superman.

El seu propietari, Derran Adams, va decidir posar-lo a la venda a eBay a un preu de sortida de 0,99 dòlars (0,74 euros), i la nit de diumenge es va tancar el termini i un comprador havia ofert pel còmic 3,2 milions de dòlars, segons publica New York Post.

L'anterior rècord l'havia establert una altra còpia del mateix còmic, propietat de l'actor Nicolas Cage, el qual en la subhasta va aconseguir l'equivalent a 1,5 milions d'euros.