La cantant colombiana Shakira, de 37 anys, està embarassada del seu segon fill, segons va afirmar en una entrevista a l'edició mexicana de Cosmopolitan el contingut de la qual va ser anticipat ahir.

"Doncs sí, la veritat és que sí, estic embarassada", afirma la cantant a la portada de Cosmopolitan Mèxic, reproduïda en la pàgina web d'aquesta revista, segons la qual Milan, el primer fill de Shakira i el futbolista català del FC Barcelona Gerard Piqué, de 27 anys, "tindrà un germanet aviat".

"Mentre gaudeix del seu segon embaràs, la cantant llatina més hot del moment ens va confessar les seves pors i les solucions que ha trobat, i com ha recorregut el camí per reconèixer que pràcticament ho té tot", afegeix la revista, que no dóna detalls d'on ni quan es va realitzar l'entrevista.

La cantant colombiana i Piqué van estar per última vegada a Mèxic a principi de juliol passat, en un exclusiu hotel de la Riviera Maya, el balneari caribeny de Cancún (sud-est), on van arribar en un vol privat des de Miami.

Pocs dies després Shakira va ser l'encarregada de l'espectacle musical de tancament del Mundial de Futbol Brasil 2014, el 13 de juliol.