29 de agost de 2014
29.08.2014

Xàldiga busca la millor foto de la Festa Major de Manresa feta amb Instagram

Les imatges que es presentin han de ser del correaigua, la moscada, la mostra del correfoc o el correfoc. El jurat escollirà la foto guanyadora entre les que hagin tingut més "m'agrada"

29.08.2014 | 00:00
La imatge que es va endur el premi de la categoria B

Només cal tenir bon ull, un mòbil a mà, un compte obert a Instagram i ser al correaigua, la moscada infantil, el correfoc o la mostra del correfoc de la Festa Major de Manresa. Així de fàcil és participar en el segon Concurs Instagram de Xàldiga, en el qual els participants han de retratar algun moment d'aquests actes i compartir la imatge a Instagram.
El concurs està dividit en dues categories: l'A, per les imatges del correaigua i la moscada -que són actes infantils-, i la B, la mostra i el correfoc. Tot i això, tothom pot participar en ambdues categories. Un cop feta la foto, s'ha de publicar amb l'etiqueta #FMXaldigaInfantil14 o #CorrefocManresa2014 (segons la categoria a la qual pertanyi la fotografia) i fer constar també l'usuari @XaldigaManresa.
Cada participant pot presentar un màxim de deu fotografies i la data límit per fer-ho és el 14 de setembre. A diferència de l'any passat, no guanyaran les imatges amb més "m'agrada", sinó que entre les sis que en tinguin més, un jurat format per membres de Xàldiga, triarà les tres guanyadores. S'entregaran tres premis per a cada categoria que es lliuraran el dissabte 27 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit