El músic britànic Paul McCartney ha afirmat en una entrevista amb la revista Q Magazine publicada ahir que evita "escriure cançons sobre sexe" i que "el lavabo és un dels llocs" on troba inspiració per compondre.

"El més important a l'hora de compondre és començar a escriure. Qualsevol cosa, encara que la primera frase no valgui per a res. La clau és començar. No obstant això, el truc per acabar una cançó és estar tot sol. A mi m'agraden els lavabos, em permeten separar-me de tothom", va dir McCartney, que ara té 72 anys.

L'antic integrant de The Beatles, que acaba de col·laborar amb el raper nord-americà Kanye West en la cançó All Day, ha assegurat que prefereix evitar escriure cançons relacionades amb el sexe, que li agrada "més fer que cantar".

"El sexe és una cosa que prefereixo fer, però no m'agrada tant cantar sobre fer-ho", va respondre McCartney en ser qüestionat sobre la cançó de 1972 Hi Hi Hi, que va publicar al costat dels Wings i que va ser prohibida a la cadena britànica BBC. "Hi Hi Hi es va pensar en una època en què el que feia la gent era tenir sexe i estar drogat. Suposo que cantar sobre el sexe no és un dels meus estils", ha afegit el de Liverpool.

"Quan estic enfadat no trobo la forma de traslladar aquest sentiment a una cançó. Doncs amb el sexe passa exactament el mateix", ha explicat.

McCartney va revelar també que ha començat a creure en els signes zodiacals i que atribueix el seu talent a l'hora de compondre cançons al fet que és Bessons.

"Tots els Bessons tenen dues cares. Si escoltes les meves cançons veuràs que també s'aprecien dos estils diferents, Ebony and Ivory, Hello Goodbye. Mai vaig creure en tot això, però ara estic començant a pensar que potser hi ha alguna cosa de cert", va afirmar.