L'actor Harrison Ford, de 72 anys, ja és al seu domicili a Los Angeles i es recupera "notablement" de les ferides que es va fer de resultes de l'accident que va tenir la seva avioneta el dia 5 de març, segons va explicar dijous el seu amic el productor Frank Marshall a la revista Variety.

Harrison Ford va fer un aterratge d'emergència en un camp de golf a prop de l'aeroport de Santa Mònica (Califòrnia) pocs minuts després d'enlairar-se a causa d'una pèrdua de potència del motor de l'aeronau.

A conseqüència de l'impacte, el protagonista de les sagues fílmiques Star Wars i Indiana Jones va haver de ser hospitalitzat i intervingut quirúrgicament per tractar un turmell trencat i una fractura de pelvis, segons van revelar diversos mitjans locals.

"Vaig parlar amb ell (dilluns) i ho està portant realment bé. Està bastant picat però s'està recuperant notablement. Vol jugar a tennis", va assegurar Marshall, productor de la saga Indiana Jones, que va destacar el talent de Ford per resoldre la perillosa situació.