L'actor britànic Daniel Craig ha estat operat del genoll després de lesionar-se durant el rodatge d'escenes d'acció de la nova pel·lícula de James Bond, Spectre, segons va informar ahir Eon Productions. Craig va aprofitar el descans festiu de la Setmana Santa per deixar Mèxic i sotmetre's la setmana passada a aquesta intervenció quirúrgica "menor" a Nova York, on viu amb la seva nòvia, Rachel Weisz, amb l'objectiu de reparar l'esquinç que es va fer setmanes abans, va precisar la productora.

"Durant el descans previst, Daniel Craig es va sotmetre a cirurgia artroscòpica per curar els danys del genoll. Es reincorporarà a la producció el 22 d'abril als estudis de Pinewood" al Regne Unit, va dir una portaveu.

Segons la premsa britànica, Craig es va fer mal al genoll quan filmava una escena d'acció als Alps austríacs el gener d'aquest any, lesió que es va agreujar quan el febrer passat gravava un tiroteig als estudis Pinewood, als afores de Londres.

Quan posteriorment es va traslladar a Mèxic per seguir rodant la vint-i-quatre pel·lícula de la saga, es va arribar a la conclusió que convindria operar-lo per evitar mals majors. Així, segons The Sunday Mirror, Craig va ser traslladat fa uns quants dies de Mèxic a Nova York i va aprofitar un recés programat en el rodatge.

Per no perdre temps, ni diners, mentre el seu protagonista es recupera, el director de Spectre, el també britànic Sam Mendes ha decidit avançar la filmació d'escenes on no està present l'actor, que en aquesta cinta interpreta per quarta vegada l'agent 007 .

Craig, que el febrer va rebre un cop al cap quan l'Aston Martin de Bond va topar amb un sot en una persecució a Roma, va tenir altres lesions el 2008 i el 2012.