"Txangu i la cançó de l'escopinya" és el títol del conte que Regió7 ofereix als seus lectors de cara a Sant Jordi, pensant especialment en els més petits de casa. El llibre s'acompanya d'un CD amb vuit cançons que fan referència a diferents moments del conte.

El llibre i el CD es podran adquirir a partir del dia 18 d'aquest mes al quiosc per 9,90 euros, juntament amb el diari. Escrit i il·lustrat per Miquel Rof i amb cançons d'Alfred Tapscott, el conte, que edita Edicions Saragossa, s'adreça als infants de sis a nou anys i als educadors, pares, avis i mestres que els vulguin llegir contes. El protagonista, Txangu, un gos que parla, toca un instrument i vola, convida el lector a descobrir món i a viure aventures.

L'objectiu del conte i del CD és oferir un producte lúdic, potenciar la narració i la lectura individual i compartida, afavorir el descobriment, la lectura i les possibilitats d'expressió de diferents llenguatges, activar el pensament i la capacitat imaginativa, fomentar l'interès per la lectura i possibilitar la descoberta de valors. En Txangu és un gran amic dels infants amb un origen que no oblida i que no vol perdre i que permet fer una petitíssima ullada a la mitologia grega.

El lector descobrirà que en Txangu, sovint, té èxit, però que també pot fracassar; que a vegades és poruc, i, d'altres, valent; que pot ser seriós, i després un tabalot i, sobretot, és un bon company, generós i alegre. El conte inclou una cançó, amb una tornada repetitiva que identifica en Txangu i estils musicals interpretats pels instruments presents en el conte.