23 de abril de 2015
23.04.2015

Jessica Lange a Barcelona: "mai de la vida no m'he fet cap 'selfie'"

L'actriu exposa al centre Arts Santa Mònica una mostra del seu vessant com a fotògrafa

23.04.2015 | 07:36

Tot i estar pràcticament 24 hores sense dormir, acabada d'arribar de Nova York i amb jet lag, l'actriu Jessica Lange ha presentat a Barcelona l'exposició Unseen, la més àmplia que s'ha organitzat a Espanya amb la seva obra fotogràfica, activitat que és més que un hobby per a ella.
En el marc de la fira del llibre d'art i disseny Arts Libris 2015, es veuran a l'Arts Santa Mònica, fins al mes de juny, un total de 111 instantànies en blanc i negre de la nord-americana, preses sempre amb la seva Leica i que suposen una retrospectiva molt més àmplia que la que es va veure a Madrid el 2013, amb 23 peces. Preses a Mèxic, un país amb el qual té una "connexió molt intensa", la seva Minnesota natal, Nova York, Rússia, Finlàndia i Itàlia, són retrats del que veu al carrer, fogonades que li criden l'atenció, sense preparar i basats en el seu instint.
"Des de fa anys estic fascinada per la fotografia, especialment en blanc i negre, no recordo el moment del flaix, quan vaig començar en els seixanta o els setanta, però és una cosa meravellosa. Al contrari d'actuar, és una cosa privada, íntima i solitària, especial", va argumentar.
"Mai de la vida no m'he fet cap selfie. Per a mi és un gran misteri tot aquest nou món de les noves tecnologies i el fet de penjar fotografies. A qui li importen?", va dir també. Va explicar que no entén la "fascinació" que senten moltes persones cap a elles mateixes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema