El jugador blaugrana Leo Messi està de celebració. I és que ell i la seva parella Antonella Roccuzzo esperen el seu segon fill. A través d'una tendra imatge en blanc i negre publicada a Instagram, el davanter argentí ha confirmat el que ja va avançar el diari Clarín aquesta setmana.

La fotografia mostra a Thiago, el primer fill de la parella, fent un petó a la panxa de la seva mare, a la qual ja se li nota l'embaràs. Les fonts properes al crack avancen que el seu segon fill serà un altre baró i naixerà a l'octubre. El nom que tenen pensant és Benjamí, igual que el fill del seu bon amic Kun Agüero.

"Esperant-te amb moltes ganes!!! ¡Thiagui, la mama i el papa t'estimem! Can't wait to welcome you into our world!!! We love you! Thiagui, mum and dad. LIO", és el que ha penjat Messi, juntament amb la foto on ja se li nota l'embaràs a la seva dona.

Sens dubte, les xarxes socials s'han convertit en la plataforma perfecta perquè els famosos donin de primera mà les seves notícies. El 2012, Messi va decidir anunciar la seva paternitat posant-se una pilota sota la samarreta després de marcar un gol en un partit pre Mundial amb l'Argentina davant Equador (4-0) disputat al juny de 2012.