La santvicentina Trini Montoliu va rebre dies enrere a Madrid La Estrella de Oro, una distinció de l'Instituto para la Excelencia Profesional que reconeix la seva trajectòria com a esportista (aeròbic) i com a actriu. El president de l'esmentada entitat, Nacho Jacob, va fer lliurament a la intèrpret bagenca d'un guardó que també va homenatjar la tasca com a periodista de Luis del Olmo i la d'actor i productor de Carlos Mestanza.

Trini Montoliu va ser notícia dies enrere per la presentació a la capital estatal del teaser de la pel·lícula Delirium, en què apareix juntament amb el també santvicentí César Riola i amb Mestanza, que n'és així mateix el productor. L'acte, que va tenir lloc a la Sala Metropol, va tenir la presència de la directora del film, Nacha Cuevas, a més d'alguns dels actors participants en el rodatge, entre el mig miler de convidats a la trobada. Delirium té el concurs d'intèrprets de la talla de Juanjo Artero, Lídia Bosch, Joaquim Climent i Enrique Villén.

Després d'emetre en públic el fragment promocional, l'equip tècnic i artístic confia que es pugui tancar aviat el finançament i començar l'enregistrament del llargmetratge.