El municipi d'Avinyó tanca avui cinc dies d'una festa major en què han tingut un gran protagonisme les activitats al carrer, que enguany s'han potenciat. Les novetats d'aquesta edició, com l'acte inaugural de divendres o el concurs de paelles de dissabte, que va reunir més de 250 persones, han tingut una gran resposta.

Entre les activitats amb més participació, com ja és habitual en els darrers anys, hi ha hagut la gimcana i la representació del Grup de Teatre d'Avinyó, que enguany ha portat al local Catalunya el muntatge El nen dels Barnola. Diumenge, jornada central de la festa, es va fer la primera trobada castellera dels Picapolls de la Gavarresa, que, juntament amb els Vailets de Gelida, van actuar a la plaça Major.

L'actuació de la formació Oques Grasses, dissabte al vespre, i el concert de diumenge a la tarda amb l'orquestra Salvatana són dues de les activitats musicals més concorregudes de la festa avinyonenca, que es tanca aquesta tarda amb l'animació infantil de la companyia DParranda, a la plaça Major, i un ball amb Josep Maria, al pavelló.