Els comerciants del carrer Guimerà de Manresa han instal·lat un seguit d'avets a la calçada del vial per fer més visible el tall de trànsit que afecta aquesta artèria comercial de la ciutat durant les festes. Alguns han volgut anar un pas més enllà i, en el cas de l'empresa Señor, ha col·locat una gran plataforma entre el primer i el segon tram del Guimerà per evitar que s'hi ubiquin només tanques metàl·liques i per, tal i com explica el seu gerent, Josep Maria Ribas, "omplir l'entorn d'esperit nadalenc". Sobre la plataforma de fusta, un parell d'avets decorats -un d'ells d'enormes dimensions- i un cervatell suau de mida natural, fan les delícies dels més petits.

Josep Maria Ribas ha explicat que la plataforma -que ha estat pagada per l'empresa- hi serà "fins el 10 de gener" i que aquest element "l'hem posat per donar un aire més nadalenc al carrer i evitar quedar-nos només amb les tanques grogues, que no fan gaire Nadal". El jardinet amb el cervatell està ubicat just a l'inici del tram del carrer que ha quedat totalment tallat al trànsit, entre el Sant Joan Baptista de la Salle i la Muralla. Ribas comenta que el cervatell "ha tingut un gran èxit entre la canalla" i que "són molts els que s'hi posen al costat perquè els facin una fotografia".

Pares Nadal per la ciutat

Els botiguers del carrer d'Àngel Guimerà no són els únics que han buscat fórmules per amenitzar el comerç durant el Nadal. Els comerciants de Granja Palau i de la botiga Lowing, del carrer de Sant Joan d'en Coll, han aconseguit que un Pare Nadal entretingui la mainada a l'exterior dels establiments aquests dies; igual que els paradistes de davant del Casino, que enguany han posat il·luminació de Nadal i dimecres passat també van portar un Pare Nadal en aquest tram del Passeig.