Regió7 organitza per al diumenge 7 de febrer una calçotada popular que servirà per promoure productes elaborats principalment a la Catalunya Central. La festa, convocada en ple cap de setmana de Carnestoltes, tindrà lloc a l'Oller del Mas i comprendrà activitats per gaudir del dia festiu amb tota la família.

Durant la trobada, que començarà a 2/4 de 2 del migdia, es podran degustar calçots de Casa Ametller (se'n preveu coure més de 4.000) amanits amb la salsa especial per a calçotades de l'empresa Ferrer, d'origen solsoní ubicada a Santpedor. Es tracta d'una salsa feta a base d'ingredients de màxima qualitat com ametlles, tomàquets i oli d'oliva, elaborada amb mètodes artesanals, sense conservants ni colorants. El tall el posarà Germans Caus de Puig-reig, una empresa familiar especialitzada en la elaboració d'embotits de qualitat, només amb carns fresques i de proximitat. El navarclí Agustí Pastisser aportarà la coca, mentre que la sallentina La Torre permetrà tastar el seu assortit de iogurts. El vi serà, naturalment, de l'Oller del Mas, mentre que Cafè del Bages posarà el colofó a la trobada. Per als petits hi haurà inflables de l'empresa manresana d'animació Festactivitat .

Els preus per assistir a la primera calçotada organitzada per Regió7 oscil·len entre els 7 euros anticipats per als menuts, fins als 15 euros que hauran de pagar els adults (subscriptors i no subscriptors) si compren el tiquet el mateix dia de la trobada. Per als més previsors, però, hi haurà descomptes, ja que si es compra el tiquet a l'avançada aquest costarà 10 euros per als adults subscriptors i 12 euros per als que no ho són. Per als menuts que l'adquireixin el mateix dia de la calçotada el tiquet tindrà un preu de 10 euros. Els tiquets es poden comprar a les oficines de Manresa de Regió7, al carrer Sant Antoni Maria Claret, de 9 del matí a 7 de la tarda (els migdies, la recepció roman tancada).

Fins al moment, més de 140 persones ja s'han inscrit per poder participar en la trobada i tastar alguns dels productes més apreciats de la cuina de casa nostra.