La cantant i model Carla Bruni està gravant un nou àlbum de versions en anglès i francès en un estudi de París, el que serà el seu primer àlbum des que el 2013 va publicar Little French Songs.

Segons el setmanari del cor Gala, Bruni va començar la setmana passada l'enregistrament d'aquest disc, al costat del productor i compositor canadenc David Foster, que ha col·laborat amb artistes com Michael Jackson, Madonna, Christina Aguilera, Bee-Gees o Mariah Carey.

Tot i que la gravació en principi estava prevista per a la tardor passada, els atemptats del 13 de novembre a París i Saint Denis i la manca de disponibilitat de Foster per motius personals han postergat el projecte de l'exprimera dama i parella de l'expresident francès Nicolas Sarkozy, afegeix Gala.

No es coneixen encara el nombre ni els títols que contindrà el disc, que es convertiria en el cinquè de la seva discografia.

El projecte, d'acord amb la publicació, no té encara data oficial de sortida, però podria veure la llum a la tardor del 2016.

Després de l'èxit del senzill Quelqu'un m'a dit el 2002, Bruni va trigar cinc anys a tornar als estudis amb No Promises, un disc en anglès amb menor repercussió.

El 2008, ja a l'Elisi al costat de Sarkozy, va publicar Comme si de rien n'était, un disc que no va poder promocionar per les seves funcions de primera dama.

Fa tres anys va llançar Little French Songs, que incloïa cançons com Raymond, dedicada al seu marit, i Les Diseurs (Els xarlatans), que semblava dirigida als periodistes.

Aquest va ser el primer àlbum que va editar amb la seva casa discogràfica actual, Barclay, filial d'Universal Music.