Dues-centes setanta persones han adquirit tiquets per assistir, el proper diumenge 7 de febrer, a la primera calçotada popular organitzada per Regió7 que servirà per promoure productes elaborats principalment a la Catalunya Central. L'interès per la festa ha superat totes les expectatives, ja que la previsió inicial era d'aplegar a l'entorn dels 200 comensals. Finalment, però, s'ha pogut encabir fins a 270 assistents. Els tiquets, però, ja s'han esgotat. La festa, convocada en ple cap de setmana de Carnestoltes, tindrà lloc a l'Oller del Mas de la capital del Bages, i comprendrà activitats per gaudir del dia festiu amb tota la família.

Durant la trobada, que començarà a 2/4 de 2 del migdia, es podran degustar calçots de Casa Ametller (se'n preveu coure més de 5.000) amanits amb la salsa especial per a calçotades de l'empresa Ferrer, d'origen solsoní ubicada a Santpedor. Es tracta d'una salsa feta a base d'ingredients de màxima qualitat com ametlles, tomàquets i oli d'oliva, elaborada amb mètodes artesanals, sense conservants ni colorants. El tall el posarà Germans Caus de Puig-reig, una empresa familiar especialitzada en l'elaboració d'embotits de qualitat, només amb carns fresques i de proximitat. També col·laboraran en la festa Forn Passeig, que hi posarà el pa; les cerveses bagenques Guineu i els snacks d'aperitiu Zanuy, de l'empresa berguedana Liven. El navarclí Agustí Pastisser hi aportarà la coca, mentre que la sallentina La Torre permetrà tastar els seus iogurts. El vi serà, naturalment, de l'Oller del Mas, mentre que Cafè del Bages, que hi assistirà amb el coffe-truck, posarà el colofó a la trobada amb cafès i caputxinos. Per als petits hi haurà inflables de l'empresa d'animació Festactivitat. En cas de pluja, els assistents podran dinar amb tota tranquil·litat en un espai cobert al mateix Oller del Mas.