LES cinc FOTOS PREMIADES segons l'ordre de votació a la xarxa.Toni & Ton, de Pep Creus (407 vots).Moments de preparació, gaudint de l'escalfor del foc, de les olors, de Josep Maria (304 vots).Noves generacions d'una entranyable tradició, de Pepe García (229 vots).Concentració total per no fallar als comensals, de Dani Casas (198 vots).Una obra de Keral Lanza (74 vots).

Una simbòlica imatge que representa la implicació intergeneracional en la tradicional Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages ha guanyat enguany el concurs de fotografia en què s'escullen a través de les xarxes socials les millors imatges de la celebració. El primer premi porta per títol Toni & Ton, i és obra de l'artista local Pep Creus.

Al concurs de la festa d'enguany (que es va celebrar el 7 de febrer passat), es van presentar 17 fotografies en total, i com sempre, s'han premiat les cinc més votades, segons el que han triat els usuaris per Internet.

Els participants podien presentar un màxim de tres fotografies cadascun, amb imatges de qualsevol dels actes de la festa, o també de les activitats "7 dies d'Arròs a Sant Fruitós" i "+ K Vi". Després calia pujar-les al Facebook de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, on hi havia la pàgina per al concurs, perquè la gent pogués emetre el seu vot.

Els premis anaven des d'una experiència Spa a TempsD'Spa i un dinar a Can Ladis per a dues persones corresponent al primer premi, fins a dues entrades per a espectacles de la programació de primavera del teatre Casal Cultural, per al cinquè.