La cantant nord-americana Christina Grimmie, famosa per la seva participació al programa de la cadena NBC 'The Voice', ha mort aquesta nit de divendres a dissabte després de rebre els trets d'un home que l'ha atacat quan signava autògrafs al final d'un concert a Orlando ( Florida), segons ha informat la CNN.

Armat amb dues pistoles, l'individu s'ha acostat a la cantant, de 22 anys. Després d'abatre-la, l'home ha estat bloquejat pel germà de Grimmie i s'ha disparat a si mateix. La cantant havia acabat minuts abans el seu concert al teatre The Plaza Live juntament amb la banda Before You Èxit.

Grimmie ha estat traslladada d'urgència a un hospital en estat crític i hores després ha mort. "Amb gran dolor hem de confirmar que Christina ha mort", ha anunciat el seu representant, Heather Weiss, en un comunicat.

Grimmie va quedar tercera a la sisena temporada del concurs televisio 'The Voice'. Va ser descoberta pels seus vídeos al seu canal de YouTube, on tenia molts seguidors. Abans del seu assassinat, la cantant va difondre un vídeo a les xarxes socials animant als seus seguidors a acudir al concert.

Entre 60 i 100 persones van assistir al concert i es desconeix com un home va poder entrar al recinte armat i si s'inspeccionava als assistents.