L'actriu Sophie Turner, coneguda pel seu paper de Sansa Stark a la sèrie 'Juego de Tronos', sembla que li ha agafat el gust a la Costa Brava i al Baix Empordà. Turner va penjar aquest cap de setmana passat una fotografia al seu compte d'Instagram on es pot veure una de les seves amigues a punt de submergir-se en una cala de Sant Antoni de Calonge. Tot i que Turner comenta a la fotografia que es troba a Palamós, la cala que es veu a la imatge és de Sant Antoni de Calonge. La cala se situa entre la cala del Racó dels Homes i la cala de Roques Planes.

No és la primera vegada que la filla d'Eddard Stark a la ficció televisiva visita la Costa Brava. El 2014, Sophie Turner també es va deixar veure a Platja d'Aro, concretament a la discoteca Malibú. En aquella ocasió, l'actriu va penjar un vídeo a les xarxes socials i va assegurar que s'ho havia passat molt bé.

L'amiga de l'actriu que apareix a la fotografia de Turner, també ha penjat una instantània a Instagram on es veu a «Sansa» passejant en bicicleta pel passeig de Sant Antoni de Calonge amb la badia de Palamós de fons.