Els alumnes de l´Escola Paidos que finalitzen l´etapa d´educació obligatòria, van celebrar el divendres 17 de juny un emotiu comiat a les instal·lacions del centre. L´acte es va iniciar amb un parlaments per part dels mestres i tutors de l´etapa de secundària i unes paraules de la directora, desitjant-los molt d´èxit en el futur. Tot seguit un vídeo mostrava com havien crescut els alumnes en les diferents etapes educatives i també s´observava l´evolució de la tecnologia a l´aula. Quan eren petits no es feia pràcticament ús de les tecnologies i avui han finalitzat l´ESO convivint el dia a dia amb elles.

Tot seguit els alumnes van voler reconèixer a tots els professors que havien compartit amb ells les diferents etapes i van recordar les anècdotes i els bons moments que han passat. També recordaven algun moment dur, sobretot per el nivell d´exigència, que tots van coincidir en valorar-ho molt positivament per el seu futur. Van finalitzar cantant tots junts una cançó, composada per ells mateixos, dedicada als professors i a l´escola.

L´acte va finalitzar amb el reconeixement a cada un dels alumnes, amb l´entrega de l´orla i un piscolabis preparat per les cuineres de l´escola per tots els alumnes, pares i mestres.