Món Sant Benet ha posat en marxa aquest cap de setmana "El Temps de les Ànimes", la programació de tardor que s'allargarà fins al cap de setmana del 27 de novembre. L'arrencada ha tingut uns bons nivells d'assistència tant als tallers familiars com pel que fa al retorn de la visita "Ramon Casas i la mirada de Júlia", que ofereix un recorregut per dins el monestir amb la veu del pintor i la seva amant Júlia Peraire, com a fil conductor. Durant l'estiu, aquesta iniciativa va aplegar més de mil persones, i ara se'n faran passis cada dissabte a les 7. De fet, el pintor serà l'eix central d'aquesta tardor a Món Sant Benet, coincidint amb l'Any Ramon Casas.

Els tallers familiars també preveuen ser un bon reclam aquesta temporada. Dissabte, una vintena de persones van participar a la primera edició d'enguany. Era el torn dels "Dolços de tardor", en què els assistents van aprendre a elaborar receptes dolces aprofitant fruits de tardor i a combinar-les amb xocolata, melmelades o codonyat.

Paral·lelament, Món Sant Benet ha engegat un concurs a Instagram, en què es convida els usuaris a penjar fotos de tardor (fins al 20 d'octubre) amb les etiquetes #MonSantBenet i #TempsÀnimes. El guanyador s'endurà dues entrades per a la visita "Ramon Casas i la mirada de Júlia".