Si la ruptura de Brad Pitt i Angelina Jolie commocionava al món sencer i deixava destruït a un dels actors més guapos de Hollywood, després d'un temps complicat tot apunta que l'actor hauria trobat l'amor en una altra gran estrella del cinema: Kate Hudson.

Des de fa unes setmanes es venia apuntant amb la possibilitat que Brad Pitt i l'actriu estiguessin començant una relació, però per acabar amb les especulacions ha estat Goldie Hawn l'encarregada de confirmar els rumors.

Després que el pare de Beyoncé anuncies que la seva filla esperava bessons i la mare de George Clooney que els fills de l'actor seran nen i nena, arriba el torn de la mare de Kate Hudson, que ha revelat una de les notícies més sorprenents de l'any .

Segons han revelat des del portal Yahoo, la mare no només ha confirmat la relació, sinó que ha assegurat que "estan buscant la manera de fer-ho públic". Tot i que la relació s'hauria consolidat en els durs mesos que l'actor de 53 anys ha passat allunyat dels seus sis fills, les estrelles encara no s'han pronunciat al respecte.

Mentrestant, des del cercle més proper a Angelina Jolie asseguren que l'actriu dóna credibilitat a la notícia. Ella s'hauria refugiat en el també actor Jared Leto, com apunten des de diferents mitjans.