Hugh Jackman va anunciar aquest dilluns que els metges li van tornar a trobar un carcinoma de cèl·lules basals al nas i que l'hi van retirar en la sisena intervenció a què s'ha sotmès l'actor australià per remoure aquest tipus de càncer de pell des de 2013.

El protagonista de Lobezno va publicar en els seus comptes de Twitter i Instagram (@RealHughJackman) una fotografia seva amb un embenat al nas i va dir: "Un altre carcinoma de cèl·lules basals. Gràcies als freqüents revisions mèdiques i doctors meravellosos tot està bé. Llueix pitjor amb l'embenat que sense ell. USIN FILTRE SOLAR ".

Al febrer del 2016, Jackman s'havia tractat altre carcinoma al nas, ocasió en la qual també va instar els seus seguidors a que utilitzin filtre solar, ja que segons ell, aquesta seria una causa probable de la seva recurrent malaltia.

El carcinoma de cèl·lules basals és un tipus més comuns de càncer de pell en Estats Units.

Jackman, de 48 anys i qui va llançar una línia de filtres solars per a nens després del seu diagnòstic, està a punt d'iniciar la promoció de 'Logan', l'última pel·lícula de la franquícia 'X-Men' en què participarà, l'estrena mundial està previst per al 3 de març de març. El film tindrà un pre-estrena aquest divendres durant el Festival de Cinema de Berlín.