El 6 de març és el Dia Internacional del Cabell i no volem ni podem deixar passar l'ocasió per oferir-te els 8 millors consells perquè puguis presumir del cabell més bonic. Pren bona nota...

1. Escull el tipus de xampú adequat per al teu tipus de cabell i cuir cabellut. Sabem que això pot suposar necessitar diversos xampús a casa per als diferents membres de la família, però el teu cabell t'ho agrairà... Després del xampú, aplica el condicionador i deixa-ho actuar durant uns minuts. També és recomanable utilitzar una mascareta un cop per setmana.

Bain Micellaire Aura Botànica, de Kérastase: un bany aromàtic suau per a un cabell increïblement radiant i saludable amb olis de coco i argan premsats a mà. El seu preu: 22,90 €

Soin Fondamental: una infusió de suavitat i protecció anti-encrespament en condicionador per a un tacte lleuger i sedós. V.P Recomanat *: 34,60 €.

2. Protegeix el teu cabell abans d'utilitzar eines de calor (assecador, planxes, arrissadors) i regula la temperatura. També és fonamental que utilitzis les planxes amb el cabell totalment sec.

Pillow Proof Blow Dry, de Redken. Ajuda a prevenir el trencament, reparant el cabell des de dins cap a fora per a un cabell 3 vegades més fortificat amb volum durador. "Manta tèrmica" de resina de silicona que protegeix de les altes temperatures fins 240º.

3. Una bona alimentació és fonamental per a la salut i bellesa del teu cabell i, sobretot, en els canvis estacionals, moment en el qual el cabell tendeix a afeblir-se i caure més del que és habitual. Pots complementar la teva alimentació amb nutricosméticos.

Densiology, de Innéov. Complement alimentari que actua des de l'interior, arribant al bulb capil·lar. Afavoreix l'ancoratge i el creixement del cabell gràcies a una combinació exclusiva d'ingredients de Vitamina D, Omega 3 i Zinc.

4. Visita periòdicament al perruquer. Si tens el cabell llarg repassa les puntes cada dos o tres mesos, però, si segueixes els consells que t'oferim, aquest període pot allargar-se ...

5. Evita pentinar en mullat. El cabell mullat és més fràgil i es pot trencar fàcilment. Per desembolicar bé, rapalla'l abans de rentar-lo, no l'enredis amb el xampú (amb el sabó que rellisca per la fibra és suficient per rentar-lo) i pentina'l amb una pinta de pues molt amples al finalitzar, per evitar el trencament.

6. Raspalla teu cabell amb un bon raspall, encara que el tinguis curt. Activaràs la microcirculació sanguínia, aconseguiràs que sigui més fort i més brillant. Però recorda, ha de ser un raspall de qualitat!

Deslía Pro, de Beter. Nou raspall amb micro partícules d'oli d'argània i Keratina entre la composició dels seus pues. El disseny de les seves pues, extra fines, de dues mides, amb boleta protectora s'aconsegueix un desembolicat sense estrebades ni encrespament proporcionant alhora un massatge suau del cuir cabellut que ajuda a activar la circulació sanguínia.

7. Quan arribi l'estiu, no oblidis protegir el cabell dels UV. Evitaràs que es ressequi i els canvis de color en els tenyits.

Oli solar protector KPF 90, de René Furterer. KPF (Keratin Protector Factor) indica el nivell de protecció de la queratina del nostre cabell. A més, conté oli de sèsam per nodrir i aportar brillantor.

8. Escull sempre productes capil·lars de qualitat. Aconseguiràs un cabell més sa i atractiu.