La lluita de Pablo Ráez, mort a conseqüència de leucèmia, contra aquesta malaltia i conscienciant sobre la necessitat d'augmentar les donacions de medul·la, han quedat immortalitzades en un mural pintat per grafiters de la Companyia de Mario en una paret de l'IES Isaac Peral de Cartagena .

Fonts municipals van indicar que aquest homenatge per part d'aquest col·lectiu artístic i alumnes del centre mostra una de les imatges més conegudes de Ráez, que apareix sense pèl i doblant els braços en actitud de transmetre fortalesa, i amb el lema 'Sempre fort' grafitejat.

Les parets de l'IES Isaac Peral llueixen des d'ahir aquest i diversos murals gràcies al projecte Lovefest, una iniciativa conjunta de la regidoria d'Educació, la Companyia de Mario i la Fundació Trinitari Casanova, que ha portat les pintures murals a les façanes d'alguns centres educatius aportant una pinzellada de color a les instal·lacions escolars.

El projecte, que es va desenvolupar durant la tarda d'ahir, va comptar amb l'assistència del regidor d'Ensenyament, David Martínez, que va felicitar els artistes tant per l'acabat dels murals com per la temàtica triada en diversos d'ells.

"És una iniciativa increïble, que ens ha donat l'oportunitat d'alegrar les parets d'un centre que s'ha quedat obsolet i que la conselleria d'Educació ha de plantejar reformar", ha indicat Martínez. D'aquesta manera, el projecte ha comptat amb la participació de gran part de l'alumnat del centre.