Paula Echevarría i David Bustamante intenten mantenir la calma després de tota la tempesta generada per la seva separació. El matrimoni tracta de continuar amb el seu dia a dia mentre les informacions sobre el seu divorci corren com la pólvora.

Mentre l'actriu se centra al 100 per 100 en les seves amistats i la seva filla, Bustamante no descuida els seus compromisos professionals. Després d'unes setmanes allunyat dels escenaris, el càntabre tornava aquest cap de setmana amb la seva gira 'Amor de los dos'. El cantant aprofitava per llançar un missatge després de tot el que s'ha dit d'ell: "No és tan ferotge el llop com el pinten, creieu-me. Mentre vosaltres vulgueu, seguiré fent el que més m'agrada. Crec que és el que millor sé fer. I sempre, sense fer mal a ningú, perquè aquest és el meu estil".

A més, David va cantar amb una especial emoció el romàntic tema 'Hoy tengo ganas de ti'. Un possible missatge vetllat per la seva encara dona que podria tenir una clara intenció de reconciliació. Així i tot, les darreres informacions d'Antonio Rossi apunten que la volta del matrimoni seria ara més difícil.

I és que segons ha revelat el periodista les famílies de tots dos estan enfrontades. "Al final de la setmana hi va haver un enfrontament entre les dues famílies. La de Paula està allotjada a la casa familiar i la casa és un 80 per cent de David i sembla que David quan va és un convidat perquè va sol i es torna. La família d'ell li diu que la casa és seva i ells no van mai, no sé si demà o d'aquí a 15 dies es tornaran a Sant Vicent. La mare de David sobretot vol apartar-se, deixar-li respirar i que reflexioni sense l'inconvenient dels germans i de la pressió. La decisió es va prendre divendres o dissabte. Ells tenen una casa llogada al costat de la casa de David perquè mai han pogut quedar-se a la casa", explicava Antonio Rossi.

Una informació a la qual Beatriz Cortázar ha afegit: "Ells passen moltes temporades aquí (referint-se als pares de David Bustamante) i per això volien tenir casa però també és veritat que la relació amb Paula i la seva família mai ha estat bona".

Una tensió entre famílies que podria venir de lluny, ja que, com va confessar Bustamante al programa de Bertín Osborne, la relació dels seus pares amb Paula no era de somni: "La relació és cordial, no bé, bé, bé. Són família".