La cantant Shakira ha visitat 'El Hormiguero' per presentar el seu disc 'El Dorado'. El programa que havia gravat amb anterioritat, s'ha emès la nit d'aquest dilluns.

La colombiana ha explicat tota la història d'amor amb la seva actual parella, el futbolista, Gerard Piqué, a qui dedica el seu èxit ´Me enamoré´.

"A Gerard Piqué li va agradar molt la primera vegada que la va escoltar" i va explicar que en sentir-la "es va emocionar". Encara que l'artista va assegurar que "ja està acostumat que li dediqui cançons".

"Un mojito, dos mojitos, mira quIins ullets bonics". La colombiana ha explicat que el tema explica el dia en què va conèixer al jugador culer. "Va ser a Madrid, sé que portava un suport a ratlles, que encara conservo", va assegurar. Shakira anava a cantar a Rock in Rio a Madrid.

Es van conèixer després de gravar el videoclip del 'Waka waka', no durant, ja que "ella el va gravar a Los Angeles i ell a Madrid". La cantant va viatjar primer a Sud-àfrica i estant allà, va rebre la trucada del jugador de futbol que li va preguntar "pel temps".

El moment en què ella es va excedir en els detalls, Piqué es va adonar que "estava interessada" perquè ho va fer amb "molt detall" ja que, segons explica Shakira, "volia que no es refredés", ha fet broma.

El jugador es va llançar i li va dir "vull guanyar, per poder-te veure a la final" i Shakira va pensar, paraules textuals, "Auch, quin tio".

La cantant i el futbolista tenen dos fills petits, Milan i Sasha, de molt curta edat. Shakira no havia fet una gira des que es convertís en mare. L'artista es portarà als nens a "part de la gira", va confirmar a Pablo Motos. No vol que perdin les seves rutines però també li "interessa que coneguin el món" i especialment vol estar a prop seu.