L'asturià Pelayo Díaz ha penjat una foto al seu compte d'Instagram en record del dissenyador David Delfín, mort ahir a la nit i amb qui va compartir una relació sentimental. A la foto, en què se'ls veu als dos en actitud somrient, acompanyada per un emotiu text de comiat.

"David, has estat la persona més meravellosa que he conegut en la meva vida. Et vas però em deixes tants records feliços, tantes rialles junts, tantes mirades còmplices, tants viatges, tants moments secrets. Sempre tirant de la meva mà, sempre abraçant-me abans de que t'ho demanés. Tots saben que tenies un gran talent però eres encara més especial com a persona. Has unit a tanta gent, gràcies a tu som tants els amics que ens hem conegut i que ens estimem perquè tu ens vas presentar. Et recordaré sempre, mai t'oblidaré Tresor meu. El meu Tinent, el meu Capricho Andaluz, el meu No-one. No trobo el significat a tant dolor. No entenc quin sentit pot tenir que algú com tu ens deixi tan aviat. Eres valent, fort i no temies a res ni a ningú. I com m'has ensenyat sense que et donessis compte però he pres nota de tot David ", assegura en el seu missatge Pelayo.

"Quan parlaves se m'aturava el món, quan em tocaves se m'aturava el cor però quan em vas mirar amb aquells ulls per primera vegada em vas robar l'ànima David ... T'has portat un bon tros de la meva amb tu, amor de la meva vida. només puc dir-te, un cop més, gràcies. Sempre teu ", conclou.