Risto Mejide no s'ha pres ni un minut de descans des de que es va casar amb Laura Escanes el passat 20 de maig. La parella ha aparcat la seva lluna de mel per continuar complint amb els seus compromisos professionals.

Entre ells, destaca l'article d'opinió que escriu Risto per a El Periódico; espai que ha aprofitat per enviar-li un missatge a Andreu Buenafuente. El català s'ha mostrat molt molest amb les suposades bromes que s'haurien fet en els programes produïts pel Terrat, productora de Buenafuente: "Han estat diversos els acudits i comentaris sobre la meva relació en programes produïts per tu, que no reproduiré aquí perquè no fa ni falta. tu saps perfectament quins, quan i tu sabràs el perquè. Però per mi no et preocupis, repeteixo que en el nostre cas estem més que bé, gràcies ".

I és que per Risto Mejide és inconcebible que algú critiqui la diferència d'edat que té amb la seva actual dona: "Sempre he pensat que el que passés entre dos éssers humans majors d'edat i de mutu consentiment, era, és i sempre serà sagrat" .

A més, durant el seu discurs, el publicista rescata històries d'altres parelles amb la seva mateixa situació que els han escrit a tots dos: "Ja que veig que et fa gràcia el meu cas, aquí van altres casos tan reals com el meu".

I acaba dient: "Insisteixo que tots són tan reals que fins fa mal llegir-los, quan vulguis et passo els seus 'mails' perquè puguis riure de tots ells a la cara. I llavors, si pots, els expliques el dany a què estàs contribuint tu i la gent com tu fent mofa d'una parella per la seva diferència d'edat en els mitjans de comunicació. Molt ha hagut de passar perquè en aquest país no estigui ben vist criticar públicament a parelles del mateix sexe, o de diferent color de pell, de seguida són titllats de homòfobs o de racistes. Sembla, però, que encara queden 'edatistas' que no entenen que el mateix dret a viure el seu amor com els doni la gana el tenen les parelles de diferent edat ".