Lloret de Mar ja està a punt per rebre de nou Paris Hilton. La diva novaiorquesa, que durant l'estiu resideix a Eivissa -on anima les nits a la discoteca Amnesia-, «punxarà» divendres a la discoteca Tropics, igual que ja va fer l'any passat. Serà, però, un viatge llampec, en què la multimilionària jove, reina de la festa i de la premsa del cor, arribarà el mateix dia en avió privat a l'aeroport de Girona i marxarà aquella mateixa matinada, just en acabar la sessió. La discoteca preveu que torni ser a un èxit i que s'esgotin les entrades (que costen vint euros), igual que va succeir l'any passat.

Hilton ha demostrat en sobrades ocasions que s'atreveix amb tot. D'hereva multimilionària de la cadena d'hotels Hilton va passar a ser estrella de reality, tot reconvertint-se després en model, actriu, cantant, dona de negocis i, des de fa una anys, discjòquei. Però, sobretot, la seva principal professió és fer de Paris Hilton: ella és el xou, i el porta allà on faci falta.

Un espectacle allà on va

Amb més de quinze milions de seguidors a Twitter i un compte corrent impossible de quantificar, Hilton és conscient que viu de l'espectacle. Per això, l'any passat a Lloret no va dubtar a ballar, fotografiar-se i fer-se vídeos amb els més de 1.900 incondicionals que van anar-la a veure. S'espera, doncs, que enguany sigui el mateix, ja que amb Hilton la festa sempre està assegurada. A més, la diva sol anar sobre segur i l'any passat va aconseguir ficar-se el públic a la butxaca centrant la seva sessió en alguns dels èxits comercials del moment, i remesclant hits històrics del rock alternatiu de finals dels 90 i altres temes del hip-hop actual. Malgrat que la discreció impera i no se sap quant ha pagat la discoteca lloretenca per aquesta sessió, Hilton ha arribat a cobrar fins a un milió de dòlars per espectacle.

La seva visita a Lloret, però, serà molt breu. Arribarà amb el seu jet privat a l'aeroport de Girona procedent d'Eivissa i d'allà es desplaçarà directament a Lloret, on oferirà una sessió que, segons ha anunciat la discoteca, tenyirà Tropics de rosa, al més pur estil Hilton. I després d'haver-se convertit en l'autèntica reina de la festa lloretenca per algunes hores, tornarà cap a Eivissa altre cop amb l'avió privat. Allà té previst continuar amb el seu desenfrenat estil de vida, ja que té programades diverses sessions com a disjòquei a Amnesia.

De moment, doncs, sembla que Hilton es resisteix a abandonar el món de la nit, malgrat que l'any passat va advertir que potser ho deixaria perquè volia centrar-se en la comercialització de la seva línia de perfums. Però als seus 36 anys, la diva segueix demostrant que pot amb tot i que per tant encara és aviat per retirar-se.

Abans de convertir-se en discjòquei, Hilton havia fet altres incursions en el món de la música. L'any 2006 va publicar el seu primer àlbum, titulat senzillament Paris, i el senzill Stars are blind es va convertir ràpidament en una de les peces més escoltades a les principals radiofórmules.

La música, però, no deixa de ser només una afició per a Hilton, que ha demostrat una gran habilitat per als negocis i, sobretot, per treure partit de la seva imatge. Ha creat ja una vintena de perfums, ha dissenyat una línia de roba infantil i fins i tot té entre mans una immobiliària per construir «The Paris Beach Club», entre altres. Enrere van quedant, a poc a poc, els escàndols i excessos que van marcar la seva joventut, quan es va filtrar un vídeo X amb una exparella o quan va ser arrestada per conduir sota els efectes de l'alcohol. De fet, fins i tot va arribar a ingressar a presó durant 45 dies per haver violat les condicions de la seva llibertat condicional.

Actualment, Hilton està intentant vendre una imatge més seriosa i glamurosa, però divendres tornarà a demostrar que on és ella segur que hi ha una bona festa.