11 de agost de 2017
11.08.2017
40 Años
40 Años

'Emoticona't' amb la tornada a l'escola amb l'equipament escolar de Regió7

Lectors i subscriptors poden adquirir-los a les oficines a partir d´avui

12.08.2017 | 07:42
Infants amb tot l´equipament escolar que ofereix Regió7

Regió7 t´ofereix una nova promoció especialment dirigida als nens i als pares, i enfocada a preparar el proper curs escolar, que arrenca el mes de setembre. Es tracta d´una motxilla dels divertits dibuixos d´emoticones per a la tornada a l´escola. La motxilla, de gran capacitat, disposa de dos compartiments independents, de tancament amb cremalleres, i cintes regulables i encoixinades per penjar-la a l´esquena. Fa 37 x 32 centímetres.
Hi ha dos colors per escollir: negre amb diferents emoticones en color blanc i la butxaca exterior amb una divertida emoticona amb ulleres de sol, o rosa, amb una emoticona endimoniada en lila. La motxilla té un preu de 16,90 euros.
D´altra banda, Regió7 també ofereix un estoig rodó per anar de conjunt amb la motxilla. Té un compartiment principal i es tanca amb cremallera. Fa aproximadament 22 x 8 x8 centímetres i és ideal per guardar-hi els utensilis per anar a l´escola. El preu és de 6,90 euros.
També, qui prefereixi començar l´escola amb l´equipament complet a punt, Regió7 ofereix un plumier per 14,90 euros. El plumier té dos compartiments, que inclou divuit llapis de colors, tisores, goma d´enganxar en barra, dues esquadres de 10 centímetres, quatre llapis, un regla de 15 centímetres, una maquineta per fer punxa al llapis i una goma de borrar.
Els lectors i subscriptors del diari Regió? poden adquirir el lot de descompte –motxilla, estoig i plumier– per 35,70 euros, o bé adquirir algun dels productes independentment. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, ??, de Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema