El líder de The Rolling Stones, el britànic Mick Jagger, ha mantingut una aventura amb una jove nord-americana, Noor Alfallah, 52 anys menor que ell, segons han revelat mitjans britànics, que no precisen si la relació continua.

Jagger, de 74 anys, va passar diverses nits en un pis als afores de París amb la jove, de 22 anys, fa dues setmanes, quan el grup tenia programats diversos concerts a la capital francesa.

"Mick encara té el seu llegendari encant, però fins i tot la banda estava sorpresa que algú tan jove i bella com Noor vingués a París a veure'l", va relatar al tabloide "The Sun" una font pròxima al grup.

Alfallah va assistir a una de les tres actuacions dels Stones a París, última parada de la seva gira "No Filter Tour", i va acompanyar al mateix músic en un sopar privat al restaurant La Stresa i en un altre sopar, juntament amb la banda i el seu equip, a Caviar Kaspia, segons el "Daily Mirror".

Al desembre de 2016, va néixer el vuitè fill del cantant, Deveraux Octavian Basil Jagger, de la seva relació amb la ballarina nord-americana Melanie Hamrick, que llavors tenia 29 anys, encara que ara està "solter", segons els mitjans britànics.

La jove, que "prèviament també va conèixer i va posar" amb l'actor Charlie Sheen, segons el tabloide, va estudiar interpretació a Los Angeles (Estats Units).