Reformes integrals d’habitatges i locals, i construcció d’obra nova. Són els serveis que ofereix Freixes Pons, una empresa amb una llarga experiència en aquest camp.

Amb els anys, a casa nostra van sorgint petits desperfectes. Tot i que hi ha qui va fent arranjaments a mesura que sorgeixen, també hi ha qui opta per esperar a tenir uns quants desperfectes per fer una remodelació més a fons, ja sigui al bany, a la cuina o en diversos espais de la llar.

Però per emprendre un projecte d’aquesta envergadura hem de ser conscients que hi ha un cert risc si no tenim les idees clares. Per tant, cal començar fent-nos una idea clara de què volem, perquè si no el pressupost es pot acabar disparant per diversos motius: canvis d’última hora, nou material, més mà d’obra... Cal tenir clar de quins mitjans i quins recursos disposem per a la reforma i què volem aconseguir, i posar-nos un límit màxim.

Per això és important posar-se en mans de professionals com Freixes Pons Construccions. «Busquen la millor solució amb la màxima qualitat», assenyala Roser Freixes, responsable de l’empresa juntament amb el seu marit. Idees, assessorament i execució del projecte. S’ocupen de tot sense que el client s’hagi de preocupar de res.

Els clients que han confiat en Freixes Pons en destaquen sobretot la qualitat dels materials i la mà d’obra amb què treballa aquesta empresa bagenca amb seu a Sant Joan de Vilatorrada.