La desfilada més esperada de l'any ja és aquí. Els àngels de Victoria Secret 2017 han desplegat les seves ales a Xangai. La model Candice Swanepoel ha inaugurat la passarel·la amb un conjunt signat per Balmain, gràcies a la seva col·laboració amb la marca de llenceria.

Les brasileres Adriana Lima, Lais Ribeiro i Alessandra Ambrossio, la portuguesa Sara Sampaio, la sud-africana Candice Swanepoel, la sueca Elsa Hosk o les nord-americanes Bella Hadid, Lily Aldridge i Karlie Kloss van ser algunes de les models que també van prendre part en aquest esdeveniment promocional de Victoria Secret i que s'ha convertit en un dels shows més esperats del món de la moda.

Van desfilar un total de 55 models de 22 països i aquest any Lais Ribeiro va ser l'escollida per lluir el "Fantasy Bra", un sostenidor realitzat en diamants i safirs que ha estat batejat com "Champagne Nights" i que està valorat en dos milions de dòlars (1,7 milions d'euros).

La desfilada de Victoria Secret 2017 va tenir representació espanyola amb la model Blanca Padilla, qui va lluir les seves ales per segona ocasió, aquesta vegada daurades a l'estil d'una deessa grega.

La desfilada de Victoria Secret 2017, a Xangai

Aquesta ha estat la primera vegada que la desfilada té lloc a Àsia i aquest any s'ha batut el rècord de models xineses, set, entre elles la Liu Wen, la top més ben pagada del país.

No es va veure a la passarel·la a Gigi Hadid, tal com confirmava fa uns dies la model nord-americana en el seu compte de Twitter. Encara que no donava explicacions, mitjans nord-americans parlaven d'un possible boicot i negació del visat després de la publicació d'un vídeo considerat com "racista" en què apareixia estirant els ulls.

La cantant Katy Perry és una altra de les que va caure del cartell en els últims dies, a causa que el 2015 l'artista va lluir un vestit amb estampat de gira-sols en un concert a Taiwan, una flor simbòlica dels independentistes de l'illa, que la Xina segueix considerant el seu territori. La premsa nord-americana va assegurar la setmana passada que en principi s'havia donat llum verda a la visita de Perry, però que posteriorment se li va negar el visat.

La desfilada de Victoria Secret 2017 serà retransmesa per televisió el proper 28 de novembre, es podrà veure a 190 països i s'espera almenys igualar l'audiència de l'última edició, que va ser de 1.400 milions d'espectadors.

L'elecció enguany de la ciutat de Xangai forma part d'una ofensiva comercial de la marca al mercat xinès, on al començament d'aquest anys va obrir la seva primera botiga oficial precisament en aquesta ciutat.