23 de gener de 2018
23.01.2018
40 Años
40 Años

Decathlon retira un sac de dormir infantil per perill d'estrangulació

La marca admet devolucions a les seves botigues i si es vol conservar s'aconsella suprimir el cordó

27.01.2018 | 07:08

Decathlon ha llançat una alerta de seguretat sobre un sac de dormir infantil, concretament al corresponent al model Forclaz 10º Junior de la marca Quechua, que pot resultar perillós ja que conté un cordó que pot estrangular el nen o nena que l'utilitza.

La marca avisa que han detectat que l'esmentat cordó de la caputxa del sac podria embolicar-se al voltant del coll de l'infant i causar un accident. Aquests sacs de dormir infantils es van comercialitzar entre l'1 de gener del 2014 i el 30 de novembre del 2017, en colors blau, vermell i verd.

"En el marc dels nostres procediments de seguretat, i estant sempre a l'escolta dels nostres clients, els equips de la marca Quechua han constatat que el producte no registra el nivell de seguretat desitjat. Hem detectat que, en uns pocs casos, el cordó de la caputxa del sac de dormir podria embolicar-se al voltant del coll del nen, podent causar un accident", assegura la companyia en un comunicat.

Decathlon té previst que els clients que hagin comprat un d'aquests sacs puguin retornar el producte en una de les seves botigues i demanar la devolució del seu import o bé suprimir el cordó, fent-ho ells mateixos seguint les instruccions d'un vídeo o portant el sac de dormir a un dels seus establiments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema