L'alcoholímetre, de trompeta. Aquest és el nou ús que un jove sevillà li va atorgar a l'eina de la policia per detectar conductors beguts. I la broma, li va sortir cara. Els fets van passar aquesta matinada passada a Castilleja de la Cuesta i el nou va acabar detingut.

La policia local va rebre l'avís que un jove de 27 anys havia encastat el seu cotxe contra una pilona i no el podia moure d'allà. En constatar el seu evident estat d'embriaguesa, els agents van procedir a efectuar la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,81.

Després d'haver efectuat aquesta primera prova, "amb molta dificultat", segons el relat dels agents, van procedir a la segona i va ser en aquest intent quan el conductor, deixant-se portar pel fervor de la Setmana Santa, per la qual ja queden poques setmanes, va intentar interpretar la coneguda marxa de setmana santa titulada "Las tres caídas" fent servir l'alcoholímetre com a trompeta.

Davant aquest fet i en veure la negativa del conductor a sotmetre's a les proves, van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte contra la seguretat viària. El detingut, haurà de comparèixer davant el jutjat.