La reina Letícia es troba "preocupada i bastant desolada" després del moment de tensió que va viure amb la reina Sofia el passat diumenge durant la missa de Resurrecció a la Catedral de Mallorca. Així ho ha assegurat Imma Aguilar, consultora política i amiga personal de la monarca, al programa El cercle de Telemadrid.

Aguilar ha explicat que Letícia va reaccionar "com una mare" quan la reina emèrita pretenia fotografiar-se amb les seves nétes. Segons la seva opinió, les imatges mostren una mare "preocupada per la imatge de les seves filles".

"Ella està molt compromesa amb l'educació de les seves filles, amb la protecció de la seva imatge, li preocupa qui els hi fa fotos, el preocupa on surten, qui se'ls acosta ... És una reacció molt de mare", ha comentat Aguilar.

La consultora ha volgut recordar que l'esposa de Felip VI "no és una persona que hagi estat educada des de l'origen per tenir determinat comportament públic. És una persona molt compromesa amb el seu treball, amb la seva professió, amb el paper que exerceix i, com mare, amb les seves filles ".