16 de maig de 2018
16.05.2018
40 Años

Horòscop d'avui: les prediccions dels astres d'aquest dimecres 16 de maig

Aquí t'expliquem què indiquen els astres en l'horòscop d'avui

16.05.2018 | 11:51
Horòscop d'avui: les prediccions dels astres d'aquest dimecres 16 de maig

Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 16 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES ?21 març a 19 abril

La feina serà avui una font d'alegria per a vostè. Un tema econòmic pot ser motiu d'enfrontament amb un amic. Deixi que els demès coneguin els seus sentiments.

TAURE ?20 Abril a 20 Maig

Si analitza a fons la seva trajectòria professional, amb tota seguretat arribarà a conclusions encertades. Una reunió d'amics resultarà divertida.

BESSONS ?21 Maig a 20 Juny

Si no aprofita el temps a la feina haurà de recuperar-lo més tard, la qual cosa pot ser que l´obligui a renunciar a altres activitats molt atractives.

CRANC ?21 Juny a 22 Juliol

És aconsellable que prengui una decisió financera important que tenia pendent, ja que els auguris per a l´econòmics són immillorables.

LLEÓ ?23 Juliol a 22 Agost

La seva ment desbordarà bones idees, però li serà difícil concentrar-se a la feina. Les activitats de temps lliure es veuran afavorides.

VERGE ?23 Agost a 22 Setembre

Sorgiran noves oportunitats en l´àmbit professional, les quals portaran substanciosos beneficis. Pot haver-hi problemes amb familiars per motius econòmics.

BALANÇA ?23 Setembre a 22 Octubre

El seu excés de confiança en vostè mateix pot portar-lo a posar de manifest un complex de superioritat que no afavorirà les seves relacions amistoses.

ESCORPÍ ?23 Octubre a 21 Novembre

No es deixi portar pels seus impulsos en matèria professional i cenyeixi's a un pla preconcebut. Un familiar pot ser que precisi del seu consell i suport.

SAGITARI ?22 Novembre a 21 Desembre

Planegi amb calma la seva estratègia comercial i no desaprofiti cap recurs, per insignificant que li sembli. La seva economia millorarà considerablement.

CAPRICORN ?22 Desembre a 19 gener

No se sorprengui si els seus punts de vista quant a un assumpte professional no són tan ben acollits com espera per part de socis o col·laboradors.

AQUARI ?20 Gener a 18 Febrer

En l´àmbit professional, asseguri's del que vol abans de prendre decisions. Deixi madurar les seves idees, ja que el temps li donarà les respostes que necessita.

Peixos ?19 Febrer a 20 Març

Necessitarà suport per portar a terme gratament els seus projectes professionals. Sigui selectiu a l'hora de fer confidències sobre les seves inquietuds.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema