17 de maig de 2018
17.05.2018
40 Años

Horòscop d'avui: les prediccions dels astres d'aquest dijous 17 de maig

Aquí t'expliquem què indiquen els astres en l'horòscop d'avui

17.05.2018 | 12:54
Consulta l´horòscop d´avui.

Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 17 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES ?21 març a 19 abril


La seva capacitat de comprensió estarà en cotes molt altes, i això pot propiciar que li facin confidències i sol·licitin el seu consell. 

TAURE ?20 Abril a 20 Maig


Avui tindrà dubtes sobre un assumpte professional del qual se sentia segur, la qual cosa pot accentuar la seva tensió. Passarà una vetllada excel·lent.

BESSONS ?21 Maig a 20 Juny


La seva confiança en vostè mateix es posarà de manifest en les seves relacions amb els altres. Presti més atenció al seu aspecte personal.

CRANC ?21 Juny a 22 Juliol


Se sentirà segur de decisions professionals preses amb anterioritat. Practicar algun esport resultarà estimulant i divertit.

LLEÓ ?23 Juliol a 22 Agost


Si és creatiu gaudirà d'una gran inspiració, cosa que li permetrà aconseguir assoliments inesperats. Les seves obligacions familiars poden resultar pesades.

VERGE ?23 Agost a 22 Setembre


És possible que li costi conjuminar opinions en assumptes relacionats amb la seva llar, però a còpia de persuasió ho aconseguirà.

BALANÇA ?23 SetEMBRE a 22 Octubre


Si té fills és possible que s'enfronti a algun problema. Però procuri actuar amb reflexió. Bon dia per comprar, ja que trobarà més d'una ganga.

ESCORPÍ ?23 OctUBRE a 21 Novembre


Fer front a una responsabilitat professional serà un tema prioritari. Més tard la vida familiar cobrarà una importància vital. Passarà un dia distès i grat.

SAGITARI ?22 Novembre a 21 Desembre


Una reunió amb socis o companys cristal·litzarà en acords molt positius. És possible que rebi bones notícies, la qual cosa contribuirà a millorar el seu bon humor.

CAPRICORN ?22 Desembre a 19 gener


La seva insistència i apassionament tractant de convèncer els altres de les seves idees poden crear conflictes innecessaris.

AQUARI ?20 Gener a 18 Febrer


És possible que li donin l´oportunitat de conèixer persones interessants i, si no ho està, pot ser que arribi a comprometre's sentimentalment.

PEIXOS ?19 Febrer a 20 Març


Necessitarà sentir que té més suport per donar als seus assumptes professionals l'embranzida que necessiten. En el terreny afectiu, sigui més comunicatiu.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema