23 de maig de 2018
23.05.2018
40 Años

Horòscop d'avui: les prediccions dels astres d'aquest dimecres 23 de maig

Aquí t'expliquem què indiquen els astres en l'horòscop d'avui

23.05.2018 | 13:15
L´horòscop d´avui

Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 23 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES 21 març a 19 abril


Hi haurà problemes a la feina, però els oblidarà de seguida que acabi la jornada laboral. La vida familiar serà molt gratificant.

TAURE 20 Abril a 20 Maig


Poden sorgir petites diferències de criteri en el seu entorn laboral, però aconseguirà que al final prevalgui l´entesa total.

BESSONS 21 Maig a 20 Juny


Una oportunitat professional significarà diners per a vostè. Si va de compres és possible que trobi més d'una ganga. Relacions amistoses grates.

CRANC 21 Juny a 22 Juliol


No es mostri superficial en el seu treball i procuri fer-lo amb la concentració necessària si vol evitar problemes. Haurà d'evitar friccions amb els seus companys.

LLEÓ 23 Juliol a 22 Agost


Les alternatives d'un projecte professional podrien descoratjar-lo, però al final aconseguirà que l'èxit li somrigui. Possiblement busqui noves formes de diversió.

VERGE 23 Agost a 22 Setembre


No accentuï les diferències amb un soci o company i mostri's conciliador. Poden sorgir canvis en la seva posició laboral, però tot treballa a favor seu.

BALANÇA 23 SetEMBRE a 22 Octubre


L´acompanyarà la sort si es decideix a engegar un vell projecte professional. El sentit de l'humor brillarà per la seva absència.

ESCORPÍ 23 OctUBRE a 21 Novembre


És possible que la feina li proporcioni avui més d'un sobresalt. No obstant això, si s´atura a pensar podrà tornar les coses a favor seu.

SAGITARI 22 Novembre a 21 Desembre


Les negociacions comercials li seran favorables, però haurà de guardar-les en el més absolut secret. No busqui excuses per eludir un compromís social.

CAPRICORN 22 Desembre a 19 gener


En el terreny professional li convé actuar a poc a poc, però segur, encara que se senti inclinat a fer tot el contrari. Pot sorgir un enfrontament amb un amic.

AQUARI 20 Gener a 18 Febrer


En el terreny professional haurà de triar bé les paraules per no donar lloc a malentesos i tensions. Dia favorable per fer compres.

Peixos 19 Febrer a 20 Març


No deixi que petits contratemps a la feina afectin el seu bon humor. Abstingui's de criticar un familiar si no vol crear-se problemes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema