Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció d'una mànega de reg extensible. A partir d'ara, amb aquesta mànega de reg, no cal perdre temps a recollir-la o desenrotllar-la.

La mànega de reg s'expandeix automàticament en obrir l'aixeta de l'aigua per efecte de la pressió fins arribar als 22 metres de llargada. En tancar l'aigua, es contrau i s’encongeix fins a recuperar la llargada inicial, es redueix en uns segons i facilita que es pugui guardar còmodament en qualsevol lloc.

A més inclou una pistola de reg amb 7 posicions de raigs diferents. Només s'ha de girar el filtre per regular el tipus de cabal, i permet seleccionar des d'un raig fort i potent fins a una pluja fina o amb efecte regadora.

La mànega és molt lleugera i manejable, fet que permet transportar-la fàcilment.

Disponible en color verd i blau, la mànega de reg extensible inclou un adaptador universal per a aixetes, i està fabricada amb un material resistent a rascades i cops.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la mànega de reg extensible al preu de 18,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 16,90 euros. Es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.