El rànquing català de periodistes, comunicadors i professionals de la informació en general amb més seguidors a Twitter inclou dos periodistes de Regió7, el seu cap de fotografia, Salvador Redó, que ocupa la posició 1.226 amb 1.407 seguidors, i el director del diari, Marc Marcè, en el lloc 1.317 amb 1.137 seguidors.

La relació és elaborada anualment per Saül Gordillo, pioner de l'ús de les noves tecnologies digitals en el món periodístic i actualment director de Catalunya Ràdio.

Els deu professionals amb més seguidors del rànquing treballen en mitjans de fora de Catalunya. Els vint-i-cinc primers són els següents: Andreu Buenafuente (amb tres milions i mig de seguidors), Jordi Évole, Risto Mejide, Berto Romero, Anna Simon, Júlia Otero, Josep Pedrerol, Jorge Javier Vázquez, Susanna Griso, Àngels Barceló, Àngel Llàcer, Quim Domènech, David Fernàndez, Manel Fuentes, Antoni Bassas, Toni Soler, Tony Aguilar, Jordi González, Quim Monzó, Pilar Rahola, Frank Blanco, Samanta Villar, Miquel Calçada, Susana Guasch i Axel Torres.

Pots consultar la llista sencera aquí: